Tematrio – Vilja-läsa böcker

tematrioJag vet inte riktigt vad som hände med tiden. Helt plötsligt så har det gått över två veckor utan att jag ens haft en tanke på att skriva ett inlägg. Troligtvis så beror det på att livet kom emellan, och det är ju å andra sidan inte det sämsta heller. Men nu så, dags för en rätt så försenad Tematrio. Denna vecka med temat: Vilja läsa. Ett tema som är så enkelt att det blir svårt. För alla de ca 140 olästa böcker jag har i hyllan vill jag ju läsa liksom.

1. Untold av Sarah Rees Brennan – fortsättningen på Outtalat som jag läste förra månaden. När jag läst ut den kände jag att jag ville läsa vidare på en gång! Så därför beställde jag de två nästa böckerna och sen jag fick dem har de legat i hyllan och väntat. Precis som det brukar kunna bli.

2. Steglitsan och Den hemliga historien av Donna Tartt – Steglistan ligger i bokhyllan och har stor chans att bli nästa bok på tur. Jag hoppas och tror att jag kommer älska den, och även hennes tidigare bok Den hemliga historien som jag sett person efter person falla pladask för.

3. Veronica Mars: The thousand dollar tan line av Rob Thomas and Jennifer Graham – Som det gigantiska fan jag är av tv-serien Veronica Mars så blev jag ju själaglad när jag för några månader upptäckte att det fanns en bok som utspelar sig några år efter att serien slutade. (Hur den förhåller sig till filmen vet jag inte riktigt, jag har ju inte läst boken.) Men fenomenet från punkt 1 återfinns även här. Boken ligger så fint i hyllan och väntar. För några veckor sedan kom även del två ut. Så att nu måste jag verkligen försöka få den läst!

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Tematrio

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s